سس سالسا یه سس خوشمزه و لذیذ برای پاستا و ماکارانی و پیتزا
کنار غذاهای گوشتی هم میشه سرو شه و همینطور خالی با نان تست ....
مواد لازم
داخل سینی فر فویل بکشید و گوجه ها را قاچ کرده فلفل و پیاز رو خرد کنید سیر را حبه ایی داخل سینی بگذارید
روی گوجه ها اویشن یا پونه ی کوهی بپاشید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 140 درجه به مدت 29 تا 30 دقیقه بگذارید. البته فر با فر فرق داره...
خوب کبابیش کنید ..البته حواستون باشه نسوزه خیلی و زیاد هم خشک نشه که آب گوجه کاملا کشیده بشه..
بعد بذارید کمی خنک بشه و داخل غذاساز بریزید جعفری و نمک و فلفل ، زیره و آب لیمو را افزوده و چند پالس بزنید و بعد کم کم روغن زیتون اضافه کنید و چند پالس دیگه بزنید
درشتی و ریز شدن مواد کاملا سلیقه ایی هست..