آشپزخونه مجازی
آشپزخونه مجازی

آشپزخونه مجازی

بال مرغ کبابی


 


 

مواد لازم 

  • بالا مرغ  به تعداد لازم 
  • فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
  • آب 1 عدد لیمو
  • 1/2 پیمانه تمر هندی
  • پیازا 1عدد
  • سیر 2 حبه
  • موسیر تازه 2 عدد ( دلخواه)
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • زردچوبه 1 قاشق چایخوری
  • زنجفیل کمی
  • شیر نارگیل 1/2 پیمانه ( میتونید ماست شیرین هم به جاش استفاده کنید)

تمر هندی اگه تازه است داخل1 پیمانه  اب خیس میکنیم  و بعد داخل صافی میریزیم تا شیره ی غلیظی بدست بیاد و هسته ها جدا بشه و بعد از اون شیره استفاده میکنیم..

تمام مواد رو به جز بال مرغ داخل غذاساز ریخته و هم میزین و بعد مواد رو داخل کاسه ایی ریخته بال مرغ ها رو در ان مواد میخوابونیم و داخل یخچال به مدت 24 ساعت استراحت میدیم .

فر را با درجه ی 180 روشن میکنیم و بال ها رو داخل ظرف نسوزی میریزیم و روی ظرف رو با فویل میپوشونیم و روی فویل رو چندتا سوراخ با چنگا ایجاد میکنیم و ابتدا 25 دقیقه داخل فر میذاریم و بعد فویل رو برداشته و بال ها رو کمی  جابجا میکنیم  و حدود 20 دقیقه دوباره میذاریم  فقط دقت کنید که نسوزه..

اگه دوست داشتید بیشتر برشته بشه بیشتر داخل فر بذارید..


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد