آشپزخونه مجازی
آشپزخونه مجازی

آشپزخونه مجازی

مرغ سوخاری


یه مرغ سوخاری خوشمزه و لذیذ



 

 

مواد لازم

  • سینه مرغ بدون استخوان 1عدد
  • روغن مایع  4 قاشق غذاخوری
  • کره ذوب شده 2 قاشق غذاخوری
  • پودر سوخاری 1 پیمانه
  • ساقه ی پیازچه خرد شده  1/2 پیمانه
  • بادام بو داده  1/2 پیمانه
  •  آب لیمو 2 قاشق چایخوری
  • 2 حبه سیر خرد شده
  • نمک و فلفل و آویشن و زعفران دم کرده کمی


         سینه ی مرغ رو به قعطات کوچیک برش بزنید

روغن مایع و کره ی ذوب شده و آب لیمو ، سیر خرد شده و ادویه ها و زعفران دم کرده را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید و قطعات مرغ رو در ان برای 1 تا 2 ساعت بخوابونید

بادام بو داده را پودر کنید زیاد له نکنید کمی دندادن گیر باشه..

آرد سوخاری و ساقه ی پیازچه خرد شده و بادام خرد شده و سیر را مخلوط کنید و مرغ ها را در این ترکیب زده و  سپس به سیخ چوبی زده  و در روغن داغ و شناور سرخ کنید..

ابتدا روغن باید داغ باشه وقتی مرغ را داخل روغن انداختید کمی حرارت رو کم کنید تا هم داخل مرغ بپزه و هم کاور مرغ سوخاری باشه..

حرارت که زیاد باشه کاور مرغ سریع سوخاری میشه وداخلش خوب نمیپزه. پس  حواستون به حرارت باشه...

کنار این مرغ از هر سسی میتونید استفاده کنید..



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد