آشپزخونه مجازی
آشپزخونه مجازی

آشپزخونه مجازی

لازانیا آلانورما ( بادمجان)



 

 


مواد لازم:

بادمجان بزرگ : 2 عدد 

روغن زیتون :4 ق غ

آویشن یا پونه ی کوهی خشک شده 2 ق چ

فلفل 1 ق چ

نمک 2 ق چ

ریحون تازه چند برگ

 پنیر پیتزا و  پنیر ریکوتا   ( پنیر ریکوتا طعم خوبی به لازانیا میده)  اگه در دسترس نداشتید از پنیر پیتزا استفاده کنید

 

سس گوجه فرنگی:

پیاز متوسط نگینی خرد شده 1 عدد

روغن 2 ق غ

نمک و فلفل

سیر  2 الی 4 حبه رنده شده

گوجه فرنگی پوره شده 2 لیوان

رب گوجه فرنگی 1 ق غ

آویشن 1 ق چ

 

 سس بشامل:

شیر : 2 لیوان

نمک و فلفل

آرد 2 ق غ

کره 50 گرم



بادمجان ها را مکعبی خرد کرده نمک و فلفل و آویشن بزنید داخل سنین فر فویل بکشید و بادمجان ها رو داخلش بریزید و داخل فر با دمای 170 درجه به مدت 25 دقیقه بذاریذ تا سوخاری بشه. بعد از 15 دقیقه بادمجان ها رو هم بزنید تا دو طرف سوخاری بشه.

میتونید بادمجونها رو سرخ کنید و روی دستمال بریزید تا روغن اضافیش گرفته بشه..






برای سس گوجه:


پیاز رو نگینین خرد کرده و تفت بدید تا طلایی بشه.

زردچوبه و فلفل و نمک بزنید بعد پوره ی گوجه و رب رو اضافه و تفت بدید تا غلیظ بشه و به روغن یبافته..

 


برای سس بشامل:


کره رو ذوب کرده و آرد رو افزوده و حدود 1 دقیقه تفت بدید

نمک و فلفل و آویشن رو افزوده و بعد شیر رو هم اضافه و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود


لازانیا رو هم در آب جوش و نمک گذاشته تا کمی مغز پخت بشود و  بعد آبکش کرده روی لازانیا آب سرد بگیرید که چسبندگی نداشته باشه


ظرف نسوزی رو برداشته ابتدا سس بشامل و روی اون سس گوجه بریزید ( اگه اول سس ها رو بریزید دیگه مشکل خشک شدن لازانیا رو ندارید)

بعد ورقه های لازانیا رو بذارید روی ورق ها سس بشامل و گوجه ریخته و پنیر پیتزا ریخته ( اگه هر لایه پنیر پیتزا بریزید دیگه موقعه سرو لایه ها از هم جدا نمیشن)  بعد بادمجان ها و ریحون خرد شده رو ریخته و روی اون دوباره پنیر پیتزا بریزید و کمی سس


به همین صورت لایه ها رو ادامه بدیدتا تموم بشه..  لایه آخر روی ورق ها باسس و پنیر بپوشونید و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه بذارید تا لازانیا پخته شود...





نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد