آشپزخونه مجازی
آشپزخونه مجازی

آشپزخونه مجازی

پای سیب کلاسیک




 

 


مواد لازم


  • آرد 400 گرم
  • کره سرد 200 گرم
  • شکر 50 گرم
  • زرده تخم مرغ 2 عدد
  • اب سرد 3 تا 4 قاشق غذاخوری


برای فلینگ

  • سیب 3 عدد
  • دارچین 1 قاشق مربا خوری
  • شکر قهوایی 3 قاشق غذاخوری ( در صورت استفاده از شکر سفید 2 قاشق غذاخوری شکر سفید استفاده کنید)
  • آرد ذرت یا نشاسته ی ذرت 2 قاشق غذاخوری 
  •  تخم مرغ 1 عدد ( برای رومال پای)


برای کرم  دارچینی


  • خامه ی شیرین شده  1 پیمانه
  • دارچین 1 قاشق چایخوری

آرد رو داخل یه کاسه بریزید و شکر رو بهش اضافه کنید بعد کره ی سرد رو ( حتما سرد باشه) روی آرد رنده کنید یا  با چاقو خرد کنید و با دست ورز بدید که شکل خرده نان بشه ..

زرده ی تخم مرغ رو اضافه کنید و با دست خوب ورز بدید

آب سرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدستی بشه و سپس ورز بدید ( البته خیلی زیاد ورز ندید) 

خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنید  1 قسمت که قراره کف قالب پرس بشه بزرگتر باشه ..

خمیر رو با وردنه باز کنید و کف قالب پرس کنید اطراف قالب رو هم با خمیر بپوشنید بعد روی قالب سلیفون بکشید و به مدت   یک ربع تا نیم ساعت داخل یخچال بذارید تا خنک بشه. 

خمیر کوچکتر رو با وردنه باز کنید و به صورت نوار برش بزنید .  حدود 1.5 سانت  عرض نوار ها رو برش بزنید روی کاغذ روغنی بذارید و روش رو بپوشنید و داخل یخچال بذارید تا خنک بشه.

سیب ها رو پوست کنید و یا مکعبی خرد کنید یا قاچ های نازک کنید و با شکر و دارچین مخلوط کنید.

سپس داخل قالب روی خمیر سیب ها ی دارچینی را ریخته و با خمیر نواری روش رو  کاور کنید.

1 عدد تخم مرغ  رو داخل کاسه ایی بزنید تا از حالت لختگی دربیاد و بعد با برس بکشید روی خمیر .

قالب رو در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه به مدت  30 تا 40 دقیقه تا  پای طلایی  بشه..

بعد از پخت اجازه میدیم خنک بشه روش کمی پودر قند ( درصورت تمایل ) میپاشیم و با کرم دارچینی سرو میکنیم..

کرم دارچینی هم که خامه شیرین شده رو با دارچین مخلوط کنید ...



نظرات 1 + ارسال نظر
fati دوشنبه 19 مرداد 1394 ساعت 22:21 http://kardastifati.blogsky.com

من تاحالا پای سیب نخوردم.....خوشمزس؟؟ارزش درست کردن داره؟

سلیقه ها با هم متفاوت ولی من به شخصه عاشق پای سیبم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد