آشپزخونه مجازی
آشپزخونه مجازی

آشپزخونه مجازی

مربای گل محمدی


 

 طرز تهیه مربای گل محمدی از گلبرگ تازه:

مواد لازم:


  • شکر: یک کیلوگرم(دو برابر وزن گل)
  • گل محمدی:نیم کیلو
  • دانه هل:به دلخواه
  • ابلیمو 1 قاشق مرباخوری
  • آب:1 لیتر


ابتدا گلبرگ ها رو از گل جدا کردم و داخل ظرف پر آب قرار داده تا حشرات و پرچم و.. ازش جدا بشن و بعد  میشوریم و آبکشی میکنیم.
ابش که در رفت رو پارچه تمیز و خشک پهن کرده تا آبش  کمی کشیده بشه





آب و شکر رو روی حرارت قرار میدیم تا قوام بیاد و بعد  گلبرگ ها رو داخل قابلمه میریزیم و حدودا نیم ساعت زمان میدیم تا گلها بپزه بعد آب لیمو،دانه هل  رو اضافه میکنیم و میذاریم یه جوش کوجوکو بزنه بعد زیر قابلمه رو خاموش می کنیم.



 بعد  دم کنی روی قابلمه مربا میذاریم  و 2 ساعت  زمان میدیم تا  همونطوری بمونه تا خوب دم بکشه و شیره به خورد گل بره
بعد از خنک شدن داخل ظرف شیشه ای دردار ریخته و داخل یخچال نگهداری میکنیم.
در اخر دونه های هل رو از داخل  مربا خارج کنید و بعد داخل شیشه بریزید.




نظرات 1 + ارسال نظر
fati دوشنبه 19 مرداد 1394 ساعت 15:22 http://kardastifati.blogsky.com

che jaleeb

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد