آشپزخونه مجازی
آشپزخونه مجازی

آشپزخونه مجازی

پاستا با سس گوجه

 

 


مواد لازم

  • پاستا
  • قارچ 3 عدد
  • ریحان  کمی
  • کنسرو گوجه فرنگی 1 قوطی
  • گوجه فرنگی 2 عدد
  • نمک و فلفل و آویشن و زردچوبه کمی
  • پیاز 1 عدد
  • سیر 2 حبه
  • روغن زیتون کمی
  • 3/4 پیمانه خامه
  • نصف 1 عدد فلفل دلمه ایی


روغن زیتون روتو قابلمه بریزید و پیاز خرد شده رو بهش اضافه کنید و تفت بدید تا سبک بشه بعد سبر خرد شده رو اضافه کنید و کمی با هم تفت بدید

کنسرو گوجه رو به پیاز اضافه کنید ( اگه کنسرو گوجه ندارید  3 عدد گوجه ی تازه رو پوره کنید) و کمی تفت بدهید

سپس گوجه فرنگی ها رو پوست کنده و نگینی خرد و به قابلمه اضافه کنید و حدود 10 دقیقه روی حرارت متوسط تفت بدید

ادویه ها  و فلفل دلمه ایی خرد شده رو به قابلمه اضافه کنید و 5 دقیقه روی حرارت بذارید




سپس خامه رو داخل یه کاسه  کمی هم بزنید تا باز بشه و بعد به قابلمه اضافه کنید  و 10 دقیقه روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید



پاستا رو آبکش کنید ( دقت داشته باشید چون دیگه پاستا رو نمیخوایم دم بذاریم یکم بیشتر تو آب ونمک بجوشونید) تا کا ملا مغز پخت ونرم بشه..



قارچ رو حلقه ایی برش بزنید و با کمی کره تفت بدید ریحون رو خرد کنید و بعد پاستا رو داخل ظرف سرو بکشید روش سس گوجه بریزید و روی اون چند حلقه چارچ و کمی ریحون خرد شده بریزید..



نوش جان

بسیار لذیذ است...

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد