یه سالاد خوشمزه کنار غذاهای گوشتی
مواد لازم
- نخود فرنگی بلانچ شده ( یعنی نخود فرنگی رو چند دقیقه داخل آب جوش و کمی نمک انداخته درب قابلمه رو نبندید که رنگ نخود تیره نشهحدود 5 الی 10 دقیقه و بعد ابکش کنید روی نخود آب سرد بریزید. به این کار بلانچ کردن میگویند) 2 پیمانه
- کالباس 2 ورق
- پنیر چدار 1/2 پیمانه
- پیاز قرمز 1 عدد
- نعناع خرد شده کمی ( دلخواه) میتونید به جای نعناع از ریحان هم استفاده کنید .
- پنیر چدار 1/2 پیمانه
- 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
- 1/2 پیمانه سس مایونز ( به جای سس مایونز میتونید ماست استفاده کنید یا ترکیب هر دوی کمی ماست و کمی سس مایونز)
- نمک و فلفل به میزان لازم
کالباس و پیاز رو مکعبی خرد کنید و پنیر چدار رو نگینی خرد کنید .
همه ی مواد را مخلوط کنید سس رو درست کرد ( ترکیب سس مایونز و ابلیمو نمک و فلفل) و سس رو مواد سالاد اضافه کنید و سپس چند ساعت داخل یخچال بگذارید تا طعم مواد به خرد هم بره و بعد سرو کنید.