آشپزخونه مجازی
آشپزخونه مجازی

آشپزخونه مجازی

سالاد نخود فرنگی


یه سالاد خوشمزه کنار غذاهای گوشتی



 

 

مواد لازم

  • نخود فرنگی  بلانچ شده ( یعنی نخود فرنگی رو چند دقیقه داخل آب جوش و کمی نمک انداخته درب قابلمه رو نبندید که رنگ نخود تیره نشهحدود 5  الی 10 دقیقه و بعد ابکش کنید روی نخود آب سرد بریزید. به این کار بلانچ کردن میگویند) 2 پیمانه
  • کالباس 2 ورق
  • پنیر چدار  1/2 پیمانه
  • پیاز قرمز 1 عدد
  • نعناع خرد شده کمی ( دلخواه)  میتونید به جای نعناع از ریحان هم استفاده کنید .
  • پنیر چدار 1/2 پیمانه
  • 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
  • 1/2 پیمانه سس مایونز ( به جای سس مایونز میتونید ماست استفاده کنید یا ترکیب هر دوی کمی ماست و کمی سس مایونز)
  • نمک و فلفل  به میزان لازم


کالباس و پیاز رو مکعبی خرد کنید و پنیر چدار رو نگینی خرد کنید .

همه ی مواد را مخلوط کنید سس رو درست کرد ( ترکیب سس مایونز و ابلیمو نمک و فلفل)  و سس رو مواد سالاد اضافه کنید  و سپس چند ساعت داخل یخچال بگذارید تا طعم مواد به خرد هم بره و بعد سرو کنید.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد