آشپزخونه مجازی
آشپزخونه مجازی

آشپزخونه مجازی

لم چاپس ( lamb chops )


یه کباب خوشمزه که شبیه شیشلیک خودمونه


  

مواد لازم

  • سیر 3 حبه
  • لم چاپس   7 تکه  ( از هایپر میتونید بخرید)
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • رب 2 قاشق غذاخوری
  • ماست   3 قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز (چیلی) خرد شده 1 عدد ( اختیاری)
  • زردچوبه 1 قاشق چایخوری
  • آب لیمو یا سرکه  1 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع  3 قاشق غذاخوری 


مواد رو مخلوط و گوشت را داخل مواد بخوابونید و برای 4 ساعت تا یکروز داخل یخچال بهش استراحت بدید ..



به دو روش میشه درست کرد. میتونید روی کباب پز کباب کنید یا داخل فر درستش کنید.

اگه خواستید داخل فر درست کنید  ابتدا گوشت ها رو از داخل مواد دربیارید و هر دو طرف گوشت رو برای 10 دقیقه با حرارت متوسط سرخ کنید   و سپس یک فویل رو بردارید  صاف کنید و داخل یه ظرف بذارید و گوشت ها رو توی فویل بذارید و  از موادی که گوشت رو داخلش ریخته بودید روی گوشت ها بریزید و فویل رو ببندید و چند تا سوراخ با چنگا روی فویل ایجاد کنید و داخل فر با دمای  17 به مدت 45 دقیقه بذارید  توی فر و بعد از 45 دقیقه  فویل رویی رو برداشته و حدود 15 دقیقه دیگه بذارید تا گوشت ها بپزه و بعد سرو کنید..


نظرات 1 + ارسال نظر
نیلوفر شنبه 10 مرداد 1394 ساعت 00:47 http://new8080.mihanblog.com/

فک کنم دوباره به وبتون میام سایت خوبی دارین
به خصوص مطالبتون عالی هستن
65163

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد