ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 |
مواد لازم
برای فلینگ
برای کرم دارچینی
آرد رو داخل یه کاسه بریزید و شکر رو بهش اضافه کنید بعد کره ی سرد رو ( حتما سرد باشه) روی آرد رنده کنید یا با چاقو خرد کنید و با دست ورز بدید که شکل خرده نان بشه ..
زرده ی تخم مرغ رو اضافه کنید و با دست خوب ورز بدید
آب سرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدستی بشه و سپس ورز بدید ( البته خیلی زیاد ورز ندید)
خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنید 1 قسمت که قراره کف قالب پرس بشه بزرگتر باشه ..
خمیر رو با وردنه باز کنید و کف قالب پرس کنید اطراف قالب رو هم با خمیر بپوشنید بعد روی قالب سلیفون بکشید و به مدت یک ربع تا نیم ساعت داخل یخچال بذارید تا خنک بشه.
خمیر کوچکتر رو با وردنه باز کنید و به صورت نوار برش بزنید . حدود 1.5 سانت عرض نوار ها رو برش بزنید روی کاغذ روغنی بذارید و روش رو بپوشنید و داخل یخچال بذارید تا خنک بشه.
سیب ها رو پوست کنید و یا مکعبی خرد کنید یا قاچ های نازک کنید و با شکر و دارچین مخلوط کنید.
سپس داخل قالب روی خمیر سیب ها ی دارچینی را ریخته و با خمیر نواری روش رو کاور کنید.
1 عدد تخم مرغ رو داخل کاسه ایی بزنید تا از حالت لختگی دربیاد و بعد با برس بکشید روی خمیر .
قالب رو در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 30 تا 40 دقیقه تا پای طلایی بشه..
بعد از پخت اجازه میدیم خنک بشه روش کمی پودر قند ( درصورت تمایل ) میپاشیم و با کرم دارچینی سرو میکنیم..
کرم دارچینی هم که خامه شیرین شده رو با دارچین مخلوط کنید ...
من تاحالا پای سیب نخوردم.....خوشمزس؟؟ارزش درست کردن داره؟
سلیقه ها با هم متفاوت ولی من به شخصه عاشق پای سیبم