مواد لازم
روغن زیتون روتو قابلمه بریزید و پیاز خرد شده رو بهش اضافه کنید و تفت بدید تا سبک بشه بعد سبر خرد شده رو اضافه کنید و کمی با هم تفت بدید
کنسرو گوجه رو به پیاز اضافه کنید ( اگه کنسرو گوجه ندارید 3 عدد گوجه ی تازه رو پوره کنید) و کمی تفت بدهید
سپس گوجه فرنگی ها رو پوست کنده و نگینی خرد و به قابلمه اضافه کنید و حدود 10 دقیقه روی حرارت متوسط تفت بدید
ادویه ها و فلفل دلمه ایی خرد شده رو به قابلمه اضافه کنید و 5 دقیقه روی حرارت بذارید
سپس خامه رو داخل یه کاسه کمی هم بزنید تا باز بشه و بعد به قابلمه اضافه کنید و 10 دقیقه روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید
پاستا رو آبکش کنید ( دقت داشته باشید چون دیگه پاستا رو نمیخوایم دم بذاریم یکم بیشتر تو آب ونمک بجوشونید) تا کا ملا مغز پخت ونرم بشه..
قارچ رو حلقه ایی برش بزنید و با کمی کره تفت بدید ریحون رو خرد کنید و بعد پاستا رو داخل ظرف سرو بکشید روش سس گوجه بریزید و روی اون چند حلقه چارچ و کمی ریحون خرد شده بریزید..
نوش جان
بسیار لذیذ است...