یه مرغ سوخاری خوشمزه و لذیذ
مواد لازم
سینه ی مرغ رو به قعطات کوچیک برش بزنید
روغن مایع و کره ی ذوب شده و آب لیمو ، سیر خرد شده و ادویه ها و زعفران دم کرده را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید و قطعات مرغ رو در ان برای 1 تا 2 ساعت بخوابونید
بادام بو داده را پودر کنید زیاد له نکنید کمی دندادن گیر باشه..
آرد سوخاری و ساقه ی پیازچه خرد شده و بادام خرد شده و سیر را مخلوط کنید و مرغ ها را در این ترکیب زده و سپس به سیخ چوبی زده و در روغن داغ و شناور سرخ کنید..
ابتدا روغن باید داغ باشه وقتی مرغ را داخل روغن انداختید کمی حرارت رو کم کنید تا هم داخل مرغ بپزه و هم کاور مرغ سوخاری باشه..
حرارت که زیاد باشه کاور مرغ سریع سوخاری میشه وداخلش خوب نمیپزه. پس حواستون به حرارت باشه...
کنار این مرغ از هر سسی میتونید استفاده کنید..