مواد لازم
تمر هندی اگه تازه است داخل1 پیمانه اب خیس میکنیم و بعد داخل صافی میریزیم تا شیره ی غلیظی بدست بیاد و هسته ها جدا بشه و بعد از اون شیره استفاده میکنیم..
تمام مواد رو به جز بال مرغ داخل غذاساز ریخته و هم میزین و بعد مواد رو داخل کاسه ایی ریخته بال مرغ ها رو در ان مواد میخوابونیم و داخل یخچال به مدت 24 ساعت استراحت میدیم .
فر را با درجه ی 180 روشن میکنیم و بال ها رو داخل ظرف نسوزی میریزیم و روی ظرف رو با فویل میپوشونیم و روی فویل رو چندتا سوراخ با چنگا ایجاد میکنیم و ابتدا 25 دقیقه داخل فر میذاریم و بعد فویل رو برداشته و بال ها رو کمی جابجا میکنیم و حدود 20 دقیقه دوباره میذاریم فقط دقت کنید که نسوزه..
اگه دوست داشتید بیشتر برشته بشه بیشتر داخل فر بذارید..